Welkom bij onze kitten pagina

Onze cattery is een hobbymatige cattery met alleen Noorse Boskatten. Ik heb een gewoon een fulltime baan naast onze cattery. De bedrijfsvoering van onze cattery is dan ook niet gericht op winstmaken maar op liefde voor de katten. In januari 2005 hebben we onze eerste Noorse boskatten gekocht. Vanaf dat moment heeft het Noren virus mij gegrepen.

Onze cattery is gevestigd in Rotterdam. We wonen in een voormalige koeienboerderij.

Af en toe hebben we kittens beschikbaar. Deze groeien op in ons huis en zijn gewend aan andere katten en kinderen. Af en toe hebben we herplaatsingskatten beschikbaar. Dit zijn katten die om welke reden dan ook niet langer bij hun eigenaren konden blijven wonen. Geen van de door mijzelf gekochte katten zijn beschikbaar als herplaatser.

Aan onze website wordt voortdurend gebouwd maar in de toekomst hoop ik vooral informatie te kunnen bieden over onze cattery. Daarnaast hoop ik informatie te bieden over Noorse boskatten in het algemeen. Bijvoorbeeld waar moet je opletten als je een Noorse Boskat koopt. Waar moet je aan denken als je van plan bent om een nestje te fokken. Etc.

De website wordt af en toe geupdate maar het is heel veel werk om alles in eens te posten.

Beschikbare kittens

Beschikbare katten voor herplaatsing (Af en toe heb ik herplaatsingskatten beschikbaar. Mijn eigen gekochte katten zijn NIET beschikbaar.)

Nestjes
Beschikbare katten voor herplaatsing (Af en toe heb ik herplaatsingskatten beschikbaar. Mijn eigen gekochte katten zijn NIET beschikbaar.)

Toekomstige plannen