NW. IC. D*Elvdal’s Ra-Ma-Zotti

NW. IC. D* Elvdal’s Ra-Ma-Zotti
GSD IV N/N (Negatief), PK Def N/N (Negatief) 28-08-2013
HCM, PKD & CIN Negatief: 27-02-2013 & 25-11-2011

Kater

NFO e 09 23

Geboorte datum: 14-09-2010

Stamboom

Vader: SC. Zelvitas Titan DVM
Moeder: GIC. Elvdal’s April Fool

Titel:
National Winner 2012
International Champion

Resultaten:
6x NOM

Eigenaar: Cattery van Siriusland
Fokker: Sylvia Helmers

Zijn nakomelingen staan onderaan deze pagina

Roepnaam: Pinky

Pinky is geboren bij cattery Elvdal van Sylvia Mertin. Tijdens de World show van 2011 in Poznan kreeg Sylvia een berichtje dat Pinky niet langer bij zijn huidige eigenaar kon blijven. Ik vond Pinky al prachtig als kitten toen kwamen we overeen als Pinky nog steeds zo mooi als kitten ik Pinky zou overnemen. Gelukkig was hij nog steeds zo mooi als hij als kitten was. Toen ik hem zag, was ik weer verliefd en nam ik hem mee naar huis. Direct was hij grote vrienden met zijn vader Zelvitas Titan. In 2012 heeft hij bewzen dat hij nog steeds zo mooi is als hij als kitten was. In 2012 werd Pinky National Winner van Felikat. Natuurlijk zijn we erg trots op hem. In Nederland hebben we de regel dat een kat maar eenmalig de National winner titel krijgen.

Pinky is verwand aan bijna al mijn poezen zo moesten we even wachten tot hij kittens zou kunnen geven. Zijn eerste nestje is gegeboren in 2014 met Russin. Omdat ik bijna geen poezen voor hem ter beschikking heb zal ik af en toe en buitendekking met hem toestaan.

Pinky is onder  voorwaarden af en toe beschikbaar als dekkater voor buitendekkingen. Voor voorwaarden kijk naar onze dekvoorwaarden. Of neem contact op via. i.voren@xs4all.nl

Pinky’s nakomelingen