NL*Sleipnir van Siriusland

NL*Sleipnir van Siriusland
GSD IV N/N (Negatief) (door ouders), PK Def N/K (Drager)
HCM, PKD & CIN Nog niet getest

Kater

NFO n 09

Geboorte datum: 16-11-2015

Stamboom

Vader: SC. NL*Sterrenkatten’s Barbarossa
Moeder: PL*Zula Mroon

Titel:

Resulten:

Eigenaar: Cattery van Siriusland
Fokker: Cattery van Siriusland

Zijn nakomelingen staan onderaan deze pagina

Roepnaam: Harry

Harry is in 2015 in onze cattery geboren. Dat Harry zou blijven in onze cattery was niet gepland. In februari 2016 kwam zijn vader Barbarossa als gevolg van een hersenbloeding totaal onverwacht te overlijden en ik wilde wel heel graag dat er nog een kater van Barbarossa voor de fok behouden zou blijven. Oorspronkelijk zou de broer van Harry blijven omdat Harry drager is van Pk Def. Helaas kwam zijn broer als gevolg van een ent reactie op de niesziekte enting ook te overlijden. Harry had nog geen nieuwe eigenaar en zo was al heel snel de keuze gemaakt.

Harry ontwikkelt zich als een zeer grote sterke jongeman. Hij is vrolijk en heel speels. Met zijn leeftijd van nu 8 maanden is hij al ruim de 4kg gepasseerd. Hij heeft een mooi rond voorhoofd en een profiel waar ik van hou. Hij heeft een extreem lange staart tot zelfs over zijn kop. Maar het belangrijkste hij heeft het liefste karakter ooit.  

De lijnen van Harry zijn niet veel voorkomend. Voor mij is dit erg interessant voor de toekomstige fok. Zijn oren zouden misschien groter kunnen maar met de juiste poezen zou hij prachtige kittens kunnen geven. Als een cattery eventueel geinteresseerd is om hem te hebben als kater, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Voor mij is het belangrijkste dat deze lijnen voor de toekomst behouden blijven.

Harry is voor nu niet beschikbaar voor buitendekkingen. Omdat hij drager is van PK def mag hij alleen verpaard worden met een vrij geteste poes. Verder wil hem eerst zelf gebruiken in mijn eigen fok programma.

Sleipnir’s nakomelingen

Sleipnir van Siriusland als een kleine jongen met 5 weken oud