NL*Lord Schavuit van Siriusland

NL*Lord Schavuit van Siriusland
GSD IV N/N (Negatief) (door ouders), PK Def N/N (Negatief) (door ouders)
HCM, PKD & CIN Negatief 30-05-2015

Kater

NFO n 09 22

Geboorte datum: 19-04-2014

Stamboom

Vader: NL*Bergansius Still Winter
Moeder: IC. NL*Lady grace van Siriusland

Titel:

Resultaten: 1x BOA, 1x BIS

Eigenaar: Cattery van Siriusland
Fokker: Cattery van Siriusland

Zijn nakomelingen staan onderaan deze pagina

Roepnaam: Schavuit

Schavuit is geboren in onze cattery in 2014. Het was niet gepland dat hij zou blijven in onze cattery. Hij vond niet het juiste huis en hij ontwikkelde zich erg mooi. Meer en meer zag ik een prachtige kater. Mijn moeder is totaal verliefd op hem.

Hij heeft een prachtig mooi hoofd met prefecte zijlijnen. Zijn neus is kaarsrecht en hij heeft een zeer goede ronding in de zijn voorhoofd. Ook heeft hij een fantastische vachtkwaliteit. Hij heeft stevige boning en een prachtige lange staart. Alle dingen waar ik zo van hou in een Noorse Boskat. Helaas is hij geen groot fan van kattenshows. Hij wordt af en toe geshowd.

He is een zoon van onze Lady Grace. Als mijn lijnen zijn gecombineerd in hem samen met de fantastische lijnen van Judith Zuurveld van zijn vaderskant. Na verloop van tijd heb ik besloten hem te houden voor de fokkerij. Ik denk dat hij een prachtige combinatie is met sommige van mijn nieuwe katten.

Schavuit iis onder  voorwaarden af en toe beschikbaar als dekkater voor buitendekkingen. Voor voorwaarden kijk naar onze dekvoorwaarden. Of neem contact op via. i.voren@xs4all.nl

Schavuit’s nakomelingen